Line up festivalnight So What’s Next Jazzfestival Eindhoven op 4 november compleet

Sabrina Starke
Line up festivalnight So What’s Next Jazzfestival Eindhoven op 4 november compleet
Door kimvanderzon op 08 juni 2023 - 11:07 1 So What’s Next Jazzfestival Eindhoven heeft de volledige line-up bekend gemaakt voor 4 november. Deze keer vindt het plaats op 3, 4 en 5 november in het Muziekgebouw Eindhoven.

Benjamin Herman Trio, Butcher Brown, Sabrina Starke, James Francies Trio, Sun-Mi Hong Quintet , WAAN en Joris Posthumus Trio zijn toegevoegd aan de line up. Eerder werden Cory Henry, Nubya Garcia, Fresku, Joe Lovana & Jakob Bro en Gallowstreet bekend gemaakt.

So What’s Next Jazzfestival Eindhoven is een driedaagse muziekevolutie met grensverleggende concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium. Niet voor niets is de naam ontleent aan de legendarische jazztrack ‘So What’ en de niet aflatende vernieuwingsdrang van diens maker Miles Davis. Jazz is het vertrekpunt, maar het festival presenteert ook jaarlijks bijzondere kruisbestuivingen door nationale en internationale acts. Artiesten die op eerdere edities speelden zijn bijvoorbeeld Lady Blackbird, Snarky Puppy, Gregory Porter, Kamasi Washington, Ibrahim Maalouf en Marcus Miller.

Het zwaartepunt van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven ligt op de zaterdag, maar wordt omzoomd door een clubavond op vrijdag (in samenwerking met radiozender Sublime) en de zondag waarop het festival de stad intrekt en er optredens op diverse locaties in het centrum van Eindhoven plaats vinden. Meer informatie over zowel de clubavond, de festivalavond als het stadsfestival volgt in de komende periode.

De kaartverkoop is al begonnen. Haal hier je tickets voor So What’s Next Jazzfestival Eindhoven. De ticketprijs is 54 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vestrock news

VESTROCK MAAKT DATUM 2024 EDITIE BEKEND EN START...Afgelopen weekend vond de 12e editie van Vestrock plaats. De festival...

Pukkelpop 2023

PUKKELPOP OP ZOEK NAAR HEADLINER VOOR VIRTUEEL... Binnenkort introduceert Pukkelpop een virtuele festivalomgeving op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.