Vestrock maakt datum 2024 editie bekend en start verkoop Super Early Bird tickets

Vestrock 2019
Vestrock maakt datum 2024 editie bekend en start verkoop Super Early Bird tickets
Door tessamaria op 08 juni 2023 - 13:42 1 Afgelopen weekend vond de 12e editie van Vestrock plaats. De festival organisatie maakt de datum bekend voor de 13e editie. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni vindt Vestrock weer plaats in de middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. Ook is de kaartverkoop met een beperkt aantal Super Early Bird tickets begonnen.

Dit jaar stonden o.a. The Prodigy, Scooter, Franz Ferdinand, Life Of Agony, Antoon, Joost, S10, Maan, Feuerengel, My Baby, Merol en Gladde Paling op het festival. Vestrock kennende zullen ze in 2024 ook weer voor een ijzersterk programma zorgen.

Het tweedaagse zomerfestival Vestrock biedt een weekend weg met exclusieve live optredens van rock-, pop- en dance acts op diverse locaties. Daarnaast is er ook een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder een zeer uitgebreide bierkaart met o.a. het eigen VESTROCK BLOND.

De kaartverkoop voor de Super Early Bird tickets is al van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Vestrock 2024 voor slechts €99.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Vestrock 2024
Tickets Vestrock 2024
Vestrock 2024
€ 99,00
Elrow Town Festival

ELROW TOWN FESTIVAL GAAT LAATSTE TICKETFASE IN Elrow Town keert terug naar Nederland. Op 2 september 2023 zal het grootste...

Sabrina Starke new

LINE UP FESTIVALNIGHT SO WHAT’S NEXT JAZZFESTIVAL... So What’s Next Jazzfestival Eindhoven heeft de volledige line-up bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.