Muziekprogramma gratis Festival Tweetakt compleet o.a. De toegift, Nusantara Beat en Dorpsstraat 3

De Toegift
Muziekprogramma gratis Festival Tweetakt compleet o.a. De toegift, Nusantara Beat en...
Door kimvanderzon op 13 juni 2023 - 11:25 1 Tweetakt is een Utrechts festival voor theater, muziek en kunst en vindt plaats van 16 juni tot 2 juli.

Vandaag heeft het festival de gehele line-up bekend gemaakt. Het muziekprogramma van het festival ziet er als volgt uit: De Toegift, Nusantara Beat, Elmer, Amina, Duimalot, Flevoland, PNEM, Terence Goodmann, Blaaskaak, Burght, Sergeant, Cedric Vermue, Alchi, 4Beat Knallen, Meneertjes Slodde & Vos Elmer, Anushka Chkheidze, Dorpsstraat 3, So-Fi, Reality, Sam Zwart, Woodcraft, Lennart de Neef, De Zweefclub, Zeevlinder en Kathag.

Het is een festival voor iedereen, met opwindende (podium)kunst voor alle leeftijden. Op het programma staan gevestigde theatergezelschappen en bekende bands naast jonge muzikanten en fris theatertalent. Ook is er ieder jaar een kunstroute langs grote, interactieve installaties. Tweetakt kijkt over de grens en toont veel werk van internationale (theater)makers. Ook werkt Tweetakt dit jaar samen met grote namen in de Utrechtse muziekscene als 3voor12 Utrecht, Freaky Dancing en Kapitaal.

Het Tweetakt festival is gratis toegankelijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lokerse Feesten news

LOKERSE FEESTEN BEVESTIGT 35 NIEUWE NAMEN O.A. ADF...Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

Into The Grave

INTO THE GRAVE KOMT MET EERSTE VIER NAMEN VOOR 2024... Into The Grave 2023 is nog maar net achter de rug maar de festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.