Into The Grave komt met eerste vier namen voor 2024 en start voorverkoop

Crystal Lake
Into The Grave komt met eerste vier namen voor 2024 en start voorverkoop
Door tessamaria op 12 juni 2023 - 12:26 1 Into The Grave 2023 is nog maar net achter de rug maar de festival organisatie vond het al de hoogste tijd om de eerste vier namen voor de 2024 editie bekend te maken. Crystal Lake, Nanowar Of Steel, Hellripper en Bütcher zijn allemaal tussen vrijdag 7 en zondag 9 juni te zien in Leeuwarden.

Into The Grave is een jaarlijks metal- en rockfestival dat plaatsvindt in Leeuwarden, Nederland. Het festival werd voor het eerst gehouden in 2010. Het unieke kenmerk van Into The Grave is de locatie: het festivalterrein is gelegen naast een echte begraafplaats. Bekende bands zoals Slayer, Lamb of God, Behemoth, Kreator en Arch Enemy hebben in het verleden op het podium gestaan. Into The Grave biedt een mix van verschillende metalgenres, variërend van thrash en death metal tot heavy en symfonische metal.

Er zijn 666 early bird weekendtickets in de voorverkoop gegaan voor maar €79. Koop hier je kaarten voor Into The Grave 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Into the Grave 2024
Tickets Into the Grave 2024
Into the Grave 2024
€ 79,00
Tweetaktnieuws

MUZIEKPROGRAMMA GRATIS FESTIVAL TWEETAKT COMPLEET...Tweetakt is een Utrechts festival voor theater, muziek en kunst en vindt...

Werfpop 2015

SPLENDID, KEES VAN HONDT EN MEER: NIEUWE NAMEN... Over 4 weken begint het grootste eendaagse popfestival van Leiden, Werfpop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.