Jan Smit & Chantal Janzen organiseren nieuw Festival der Liebe

review: Jan Smit - 22/10 - Ahoy Jan Smit
Jan Smit & Chantal Janzen organiseren nieuw Festival der Liebe
Door kimvanderzon op 22 juni 2023 - 12:17 1 Jan Smit en Chantal Janzen organiseren het nieuwe Festival der Liebe in Rotterdam Ahoy op 6 april 2024.

Op 6 april 2024 vindt in Rotterdam Ahoy voor de eerste keer Festival der Liebe plaats. Met Duitsland kenners Chantal Janzen en Jan Smit als hosts van de avond, wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis naar onze Oosterburen. Bezoekers mogen een spectaculaire und ganz große show van Duitse en Oostenrijkse hits én levensliederen binnen verschillende muziekgenres verwachten.

Chantal Janzen: “Het was altijd al een grote wens om een eigen festival als dit te organiseren, omdat wij beiden een liefde voor de Duitse taal en de muziek hebben. Jan heeft natuurlijk al jaren Duitse hits, wij werken er allebei en ik ben opgegroeid met Duitse muziek op de radio en televisie. Ik kijk er enorm naar uit om hier één groot feest van te maken ”

Jan Smit: “Festival der Liebe is er voor iedereen die zin heeft om heel hard te feesten! Een avond die draait om gezelligheid, positieve energie en échte verbroedering door muziek die iedereen mee kan zingen”

Het wordt een avond vol verrassende optredens van Duitse én Nederlandse artiesten en de eerste namen zijn bekend. Naast Chantal en Jan schitteren op het podium ook Donnie die samen met Chantal onlangs de hit ‘Schultenbräu’ heeft uitbracht, de Oostenrijkse Dj Özti van o.a. Anton aus Tirol én Frans Bauer.

De kaartverkoop voor het festival is direct van start gegaan. Haal hier je tickets voor Festival der Liebe. De ticketprijs is tussen de €82.75 en €32.75 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



metal_news_fingers.jpg

THE ROCK CIRCUS HEEFT LINE-UP ROND MET O.A. LORNA...Op 3, 4 en 5 november vindt de eerste editie van The Rock Circus plaats in de...

Sef news

EERSTE NAMEN VOOR CROSSING BORDER 2023: O.A. SEF,... Crossing Border komt terug in november. Vorig jaar beleefde het literatuur-...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.