Into The Great Wide Open 2023 programma is compleet

Into The Great Wide Open 2013
Into The Great Wide Open 2023 programma is compleet
Door sjoertb op 06 juli 2023 - 11:13 1 De line-up van Into The Great Wide Open 2023 is compleet. Het festival is al uitverkocht en de organisatie besloot om het programma rond te maken.

Op het festival spelen onder meer Sophie Straat, Ploegendienst, Takeshi's Cashew, Jasmine Myra, Lisa O'Neill, Sangre de Muerdago, Pynarello, Georgia, Terzij de Horde, Nabihah Iqbal, Picture Parlour, Elephant, Bumble B. Boy, Igor, CHARLOT, Néomi, Apeshit, L.A. Sagne, No Brains, St. Paul, Waxfiend, Menno de Meester, DJ Prima, Michiel Peeters, Ineffekt en Tsepo.

Eerder werden al Warhaus, Naaz, Billie Marten, Gilla Band, Divorce, Cloud Cafe, De Toegift en The Bug Club door de organisatie bekendgemaakt.

Into The Great Wide Open is een festival dat van 31 augustus tot 3 september plaatsvindt op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

LOWLANDS PRESENTEERT PROGRAMMA HACIENDA MET O.A....Er gaat vandaag weer een tipje van de sluier van het Lowlands 2023 programma....

Valkhof Festival

PROGRAMMA GRATIS VALKHOF FESTIVAL COMPLEET EN... Met de toevoeging van de 10 laatste acts is de line-up van Valkhof Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.