Laatste namen Ramblin Roots 2023: o.a. Jon Allen & The Luna Kings

Jon Allen
Laatste namen Ramblin Roots 2023: o.a. Jon Allen & The Luna Kings
Door sjoertb op 12 juli 2023 - 11:47 1 De negende editie van Ramblin Roots komt eraan. Op zaterdag 21 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van americana, blues, roots, altcountry en aanverwante muziekstijlen.

De line-up is inmiddels compleet. De laatste namen zijn The Seatsniffers, Jon Allen & The Luna Kings, M. Ward & The Undertakers, Jerry Leger, Morton Railroad, Le Garage en Jo & The Folk.

Ook dit jaar reizen er weer vele namen uit de americana en rootswereld naar Utrecht voor Ramblin Roots. Het Belgische kwartet The Seatsniffers is na jarenlange stilte weer terug in de oorspronkelijke bezetting om hun mix van rock-’n-roll, soul, blues en ska te laten horen. In de afgelopen tien jaar heeft Jon Allen een succesvolle carrière opgebouwd met een soulvolle stem die perfect past bij zijn americana-, roots- en blues invloeden. Naast deze artiesten maken ook de Amerikaanse singer-songwriter M. Ward en de Canadese singer-songwriter Jerry Leger hun opwachting dit jaar.

Tickets voor Ramblin' Roots 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ROOTZZ 2023

PROGRAMMA ROOTZZ 2023 COMPLEET MET O.A. THE...Op 28 oktober wordt de zesde editie van ROOTZZ gehouden in podium Mezz in...

Defqon.1

DEFQON.1 2024 START MET VOORVERKOOP IN OKTOBER Defqon. 1 , is één van de grootste festivals van de hardere stijlen binnen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.