Loose Ends maakt line-up compleet met o.a. Marathon en Mood Bored

Marathon
Loose Ends maakt line-up compleet met o.a. Marathon en Mood Bored
Door sjoertb op 17 juli 2023 - 13:16 1 Op zaterdag 26 augustus is het tijd voor het outdoor garagerock en postpunk festival Loose Ends. "Kolkende moshpits, bijtende garagerock en venijnige postpunk" wordt er door de organisatie beloofd.

De laatste namen van het festival zijn vandaag bekendgemaakt. Mood Bored, Blue Bendy, Marathon, Hammok en Cable Ties zijn toegevoegd aan de line-up. Eerder waren al namen als Deadletter, Gurriers en Tramhaus aangekondigd.

Het festival heeft ook een randprogramma op het Beton-T terrein in Utrecht. Dj’s Hotpatch, Left Of The Dail, Nospray en EKKO zorgen voor de juiste energie, Tattooshop Stay Classy is aanwezig voor een permanente herinnering, kapper Rottkop geeft bezoekers een punkwaardig kapsel, merchandise wordt verkocht op de Loose Ends market en er kan naar hartenlust geskate worden op het Beton-T terrein.

Tickets voor Loose Ends zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Marathon in Melkweg door Andrea Roell

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Explore The North 2020

FESTIVAL EXPLORE THE NORTH 2023 BEVESTIGT O.A....Explore the North is een interdisciplinair festival in Leeuwarden dat dit...

Lowlands 2023

LOWLANDS TOONT FILMPROGRAMMA: O.A. ASTEROID CITY,... Op Lowlands kun je meer beleven dan muziek. Zo is er wetenschap, literatuur,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.