Psychonaut, An Evening With Knives, Predatory Void en meer naar Breda Barst 2023

Breda Barst Future stage
Psychonaut, An Evening With Knives, Predatory Void en meer naar Breda Barst 2023
Door sjoertb op 24 juli 2023 - 13:16 1 Breda Barst heeft het programma bekendgemaakt dat gaat plaatsvinden in De Spaanse Kraag. De tent werd in 2005 voor het eerst opgezet om meer ruimte te geven aan harde rock en de jongere generatie. Sindsdien is ‘de kraag’ niet meer weg te denken uit het programma van Breda Barst.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september treden de volgende acts op: Psychonaut, An Evening With Knives, Predatory Void, Wet Sox, Ronker, At First, Barno Koevoet & The Duijmschpijkers en Alkahest.

Eerder werd al bekend dat onder meer Kraak & Smaak, Compact Disk Dummies, Splendid, Black Bottle Riot, Orange Skyline, Kids with Buns en Dawn Brothers optreden op Breda Barst.

Breda Barst is een gratis festival en zat dit jaar vanwege de gestegen kosten in financieel zwaar weer. Gelukkig was een crowdfunding project succesvol en staat het festival zoals altijd in het derde weekend van september in de agenda. Naast heel veel live muziek is er ook een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Op onze Breda Barst 2023 pagina houden we je vanzelfsprekend op de hoogte.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Uitmarkt news

UITMARKT IN AMSTERDAM WORDT 'DE OPENING' MET...Na 45 jaar stopt de ' Uitmarkt ' in Amsterdam als start van het culturele...

40 jaar Parkpop

GRATIS TOEGANKELIJK FESTIVAL PARKPOP STOPT DEFINITIEF De organisatie van Parkpop heeft besloten om te stoppen met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.