Laatste namen van bijna uitverkocht Pukkelpop 2023 aangekondigd

Pukkelpop 2022 sfeer
Laatste namen van bijna uitverkocht Pukkelpop 2023 aangekondigd
Door sjoertb op 03 augustus 2023 - 11:40 1 Over twee weken is het zover: Pukkelpop 2023 wordt in België gehouden. Het programma van het festival is nu compleet. In totaal zijn er 182 artiesten, verspreid over 8 podia en 4 festivaldagen. De laatste toevoegingen aan de line-up zijn:

-Muzikaal mode-icoon Tsar B
-Jonge rapper uit Brighton, ArrDee
-Britse poprockband Only The Poets
-Franstalige pop Rori
-Postpunk-groep Gurriers

Eerder waren al onder meer King Gizzard & The Lizard Wizard, Tom Odell, Billie Eilish, Florence + The Machine, Nothing But Thieves, Limp Bizkit, Dropkick Murphys en The Killers aangekondigd.

Naast de passepartouts zijn nu ook alle vrijdagtickets volledig uitverkocht. Er zijn nog een beperkt aantal zaterdag- en zondagtickets beschikbaar.

Pukkelpop is van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Pukkelpop 2022 door Linde Dorenbos

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



S10

S10, THE HAUNTED YOUTH, KRAANTJE PAPPIE EN MEER NAAR...De 32ste editie van Crammerock komt eraan en er zijn zojuist 5 nieuwe namen...

Jett Rebel

LINE-UP VAN FESTIVAL MORGEN COMPLEET MET O.A. JETT... Jett Rebel , de veelzijdige Nederlandse artiest, is nu onderdeel van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.