Breda Barst maakt programma bekend van Future Stage

Breda Barst Future stage
Breda Barst maakt programma bekend van Future Stage
Door sjoertb op 07 augustus 2023 - 11:05 1 Het festival Breda Barst heeft naast de grote bands ook ruimte voor nieuw talent. Op de Future Stage vind je opkomende acts. Het programma van de stage is nu bekendgemaakt.

Vrijdag 15 september:
Vonder, Pep, Grote Geelstaart, Apocsys, Roes

Zaterdag 16 september:
Kim's Garage, Fenix Fire, Sem Rozendaal, Kaheke, D'Ancona, Queen of Spades, Anamone

De stap van oefenruimte naar publiek is niet voor iedereen weggelegd, daarom geven we graag ruimte aan talent op de Future Stage”, zegt Jurgen Blommaert van de festivalorganisatie.

Eerder werd al bekend dat onder meer Kraak & Smaak, Compact Disk Dummies, Splendid, Black Bottle Riot, Orange Skyline, Kids with Buns, Psychonaut, An Evening With Knives, Predatory Void, Wet Sox en Dawn Brothers optreden op Breda Barst.

Breda Barst is een gratis festival en zat dit jaar vanwege de gestegen kosten in financieel zwaar weer. Gelukkig was een crowdfunding project succesvol en staat het festival zoals altijd in het derde weekend van september in de agenda. Naast heel veel live muziek is er ook een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september vindt het festival plaats in Park Valkenberg. Dit park verbindt het station van Breda met de binnenstad.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sophie Straat

GOLDKIMONO EN SOPHIE STRAAT NAAR FESTIVAL... PopMonument keert op zaterdag 25 november terug naar Breda na twee...

S10

S10, THE HAUNTED YOUTH, KRAANTJE PAPPIE EN MEER NAAR... De 32ste editie van Crammerock komt eraan en er zijn zojuist 5 nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.