Eerste namen Dynamo Metalfest 2024: o.a. Clutch, Forbidden en Warkings

review: Dynamo MetalFest 2023, Zaterdag Biohazard
Eerste namen Dynamo Metalfest 2024: o.a. Clutch, Forbidden en Warkings
Door sjoertb op 21 augustus 2023 - 13:22 1 Dynamo Metalfest vond afgelopen weekend plaats op de ijsbaan in Eindhoven met onder meer In Flames, Killswitch Engage, Trivium, Megadeth, Sepultura, Obituary, Biohazard, Prong, Warbringer, Gloryhammer, Bleed From Within en Fleddy Melculy. Het weer zat mee en het publiek heeft kunnen genieten. Onze fotograaf Tim van Veen was er afgelopen weekend bij. Bekijk hier het Dynamo Metalfest 2023-fotoverslag.

De organisatie zit niet stil want de eerste namen van volgend jaar zijn alweer aangekondigd: Clutch, Forbidden, Warkings, Bodysnatcher, Carnation en Nakkeknaekker zijn erbij volgend jaar.

Op 17 en 18 augustus 2024 is Dynamo Metalfest terug op de ijsbaan. De ticketverkoop is gelijk gestart met 666 early bird tickets. Tickets voor Dynamo Metalfest 2024 zijn hier verkrijgbaar.

Dynamo Metal Fest is een Nederlands metalfestival dat sinds 2015 elke zomer in Eindhoven gehouden wordt. Het festival wordt georganiseerd door boekingskantoor Loud Noise uit Eindhoven, in samenwerking met poppodium Dynamo. Het festival wordt gehouden in het IJssportcentrum in Eindhoven, waar ook voorloper Dynamo Open Air diverse malen plaatsvond.

Foto: Biohazard op Dynamo Metalfest 2023 door Tim van Veen

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop 2023

DATUM VOOR PUKKELPOP 2024 AANGEKONDIGD NA...Na een bruisend weekend vol zonneschijn, muzikale hoogtepunten en levendige...

Florence + the Machine

FLORENCE + THE MACHINE MOET LOWLANDS EN PUKKELPOP... Vervelend nieuws voor de bezoekers en organisatoren van Pukkelpop en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.