Datum voor Pukkelpop 2024 aangekondigd na succesvolle editie

review: Pukkelpop 2022 - vrijdag Cypress Hill
Datum voor Pukkelpop 2024 aangekondigd na succesvolle editie
Door RobZ op 21 augustus 2023 - 14:00 1 Na een bruisend weekend vol zonneschijn, muzikale hoogtepunten en levendige festivaltenten, heeft de organisatie van Pukkelpop de data voor de 37e editie van het festival bevestigd. Pukkelpop 2024 vindt plaats van donderdag 15 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024 in Kiewit. Pukkelpop, een van de grootste en meest prestigieuze muziekfestivals in België, blijft zijn reputatie waarmaken als een centraal podium voor zowel gevestigde als opkomende artiesten. Dit jaar waren Billie Eilish, The Killers en Tarkastaja (Clouseau) hoogtepunten.

Ook de samenwerkingen met de gemeente Hasselt, de Boulevard Bizar (een kilometer pop'n lol) en de nieuwe E-rena waar de digitale gamewereld met Pukkelpop werd verweven, smaakten voor de organisatie van Pukkelpop naar meer.

Met de aangekondigde data voor de 37e editie blijft Pukkelpop een essentieel onderdeel van de Belgische culturele kalender en een must-visit voor muziekliefhebbers van over de hele wereld. Vergeet de datum van Pukkelpop 2024 niet in je agenda te noteren!

Op onze eigen Pukkelpop 2024 pagina houden we je natuurlijk op de hoogte van al het nieuws en alle ontwikkelingen. Ons veslag van de editie afgelopen weekend is snel in onze verslagen-sectie te lezen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWhispering Sons

30 NIEUWE ARTIESTEN VOOR LEFT OF THE DIAL 2023: O.A....Het programma van Left of the Dial 2023 is rond. Zo'n 115 acts zullen op...

Dynamo Metalfest 2021 news

EERSTE NAMEN DYNAMO METALFEST 2024: O.A. CLUTCH,... Dynamo Metalfest vond afgelopen weekend plaats op de ijsbaan in Eindhoven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.