Zangeres Florence + The Machine annuleerde Lowlands- en Pukkelpop-shows voor 'levensreddende operatie'

review: Sziget 2023 - Donderdag Florence + The Machine
Zangeres Florence + The Machine annuleerde Lowlands- en Pukkelpop-shows voor...
Door sjoertb op 28 augustus 2023 - 11:57 1 Op Lowlands en Pukkelpop zou Florence + The Machine optreden, de groep met de Britse zangeres Florence Welch. Helaas werden de optredens plotseling geannuleerd in de week dat de festivals plaatsvonden op basis van ‘medisch advies’. Beide festivals vervingen de show met landelijk talent: de Nederlandse artiest Froukje op Lowlands en de Belgische band Balthazar op Pukkelpop.

Op instagram heeft Florence Welch gister meer losgelaten over wat er aan de hand was. In een statement schrijft ze dat ze een ‘levensreddende operatie' moest ondergaan en dat dat de reden voor de annulering van de shows was. In het bericht staat gelukkig ook dat haar optredens in Portugal en Spanje wel doorgaan. Wij wensen Florence in ieder geval beterschap toe.



Eerder in augustus trad Florence + The Machine op bij Sziget Festival in Budapest. Onze fotograaf Andrea Roell was erbij en maakte dit fotoverslag.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Indien

THE INDIEN, NAAZ, LIONSTORM, ALEX VARGAS EN MEER...Een groot aantal namen zijn aangekondigd voor het festival Hit The City in...

Lowlands 2023

DATUM VAN LOWLANDS 2024 BEKEND + FOTO-VERSLAGEN... De afgelopen editie van Lowlands is geslaagd. Met goed weer en mooie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.