Festival Left of the Dial kondigt zeven nieuwe artiesten aan

Left Of The Dial 2022
Festival Left of the Dial kondigt zeven nieuwe artiesten aan
Door Semberendsen op 01 september 2023 - 12:09 1 Van donderdag 19 oktober tot zaterdag 21 oktober keert het Left of the Dial Festival terug naar Rotterdam. Eigenlijk was de line-up al compleet, maar het festival heeft zojuist toch bekend gemaakt dat ze zeven nieuwe artiesten hebben toegevoegd aan hun line-up.

Door het afzeggen van één van de venues heeft Left of the Dial de keuze moeten maken om een andere venue in te schakelen, namelijk Transport. Transport heeft meerdere zalen, dat betekent dus ook meer ruimte voor nieuwe artiesten. Daarom zijn er natuurlijk ook gelijk nieuwe acts aan de lineup toegevoegd!

De nieuwe artiesten zijn: Borough Council, Canty, Dear Omens, Pink Eye Club, Pregoblin, Terra Twin en Ziyad Al-Samman. Het belooft dus een nog gevarieerder en opwindender muzikaal programma dan tevoren te worden!

Bekijk het blokkenschema op de website van Left of the Dial om te zien wanneer deze bands spelen. Tickets voor Left of the Dial koop je hier. Je bent 50 euro kwijt voor 4 dagen muziek. Er zijn ook groepstickets waarmee je voor 250 euro met zes personen naar het festival kan.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO BLIJFT OP TWITTER (X) MAAR IS OOK TE...Twitter kreeg vorig jaar een nieuwe eigenaar en is recent overgestapt naar...

Pitfest

ZES NIEUWE NAMEN VOOR PITFEST 2024 O.A. HATEBREED,... Pitfest is een jaarlijks metal, punk en hardcore festival van boven de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.