Winnen: 2 weekendtickets voor The Rock Circus met o.a. Epica, Cradle Of Filth en Finntroll

Epica
Winnen: 2 weekendtickets voor The Rock Circus met o.a. Epica, Cradle Of Filth en Finntroll
Door sjoertb op 04 september 2023 - 12:46 1 Op 3, 4 en 5 november vindt de eerste editie van The Rock Circus plaats in de Brabanthallen van Den Bosch. Op vrijdag trapt het festival af met een pre-party en wordt vervolgd met twee volledige festivaldagen op zaterdag en zondag.

De line-up is raak op dit festival met onder meer Epica (foto), Finntroll, Cradle Of Filth, Halestorm, Black Veil Brides, Powerwolf, Avatar, Electric Callboy, Beast In Black, Present Danger, Lorna Shore, Ramkot, Up The Irons, Imminence, Beyond The Black en Ingested.

Wij hebben nu een leuke winactie voor je omtrent The Rock Circus. Lees snel verder!

Festivalinfo mag namelijk 2 weekendtickets voor de eerste editie van The Rock Circus. Wil je kans maken op een setje van 2 tickets? Stuur dan een mail met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Rock Circus'. We nemen per mail contact op met de winnaar. Deelnemen kan tot en met 13 september.

Zie ons Rock Circus-festivaloverzicht voor de complete line-up en meer informatie over het festival.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets The Rock Circus  2023
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
The Rock Circus 2023 - Vrijdag
€ 19,99
The Rock Circus 2023 - Zaterdag
€ 66,60
The Rock Circus 2023 - Zondag
€ 66,60
The Rock Circus 2023 - Weekendticket
€ 99,90
ADE 2014 Amsterdam Dance Event

AMSTERDAM DANCE EVENT BEVESTIGT MEER DAN 100 NIEUWE... Amsterdam Dance Event ADE heeft onlangs de tweede reeks artiesten...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO BLIJFT OP TWITTER (X) MAAR IS OOK TE... Twitter kreeg vorig jaar een nieuwe eigenaar en is recent overgestapt naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.