Amsterdam Dance Event bevestigt meer dan 100 nieuwe artiesten waaronder Hardwell, Charlotte de Witte en A-trak

Hardwell news_groot
Amsterdam Dance Event bevestigt meer dan 100 nieuwe artiesten waaronder Hardwell,...
Door KayleeV op 05 september 2023 - 12:10 1 Amsterdam Dance Event ADE heeft onlangs de tweede reeks artiesten aangekondigd voor de editie van 2023, die plaatsvindt van 18 tot 22 oktober. Onder de bevestigde artiesten bevinden zich namen uit de elektronische muziekscene, zoals Hardwell, de Duitse Peggy Gou, Charlotte de Witte, A-trak uit Canada, en Fatima Yamaha om er een paar te noemen. Er worden vandaag maar liefst meer dan 100 nieuwe artiesten bevestigd voor Amsterdam Dance Event. Het complete overzicht vind je op onze ADE 2023 pagina.

Eerder werden ook al namen als Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix aangekondigd. Met een line-up vol talenten belooft ADE opnieuw een spectaculaire ervaring te worden voor muziekliefhebbers en feestgangers.

Maar ADE is meer dan alleen muziek. Het festival omvat ook ADE Arts & Culture dat zijn derde editie viert. Hier draait het om de positieve impact van elektronische muziek. Van interactieve theaterstukken tot interdisciplinaire kunstprojecten en filmvertoningen, ADE Arts & Culture biedt een scala aan culturele ervaringen.

Met bijna 200 locaties en bezoekers uit meer dan 146 landen is ADE uitgegroeid tot 's werelds grootste clubfestival en een belangrijk platform voor de elektronische muziekindustrie. Tickets en passe-partouts zijn beschikbaar, zodat je kunt genieten van alles wat ADE te bieden heeft. Mis deze kans niet om de elektronische muziekwereld te verkennen.

Amsterdam Dance Event 2023

Foto door: Linde Dorenbos

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Amsterdam Dance Event 2023
Tickets Amsterdam Dance Event 2023
Amsterdam Dance Event 2023
into the woods

INTO THE WOODS ADE ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET...Fans van elektronische muziek en festivalgangers kunnen zich verheugen, want...

epica_newws.jpg

WINNEN: 2 WEEKENDTICKETS VOOR THE ROCK CIRCUS MET... Op 3, 4 en 5 november vindt de eerste editie van The Rock Circus plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.