Høken & Hakselen Festival komt met eerste bevestigingen o.a. Mooi Wark, Henk Wijngaard en

Marco Schuitmaker
Høken & Hakselen Festival komt met eerste bevestigingen o.a. Mooi Wark, Henk Wijngaard en
Door Semberendsen op 11 september 2023 - 14:55 1 De organisatoren van het Høken & Hakselen festival hebben zojuist de eerste namen onthuld die het podium zullen betreden tijdens het festival dat gepland staat op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 in Loosbroek, Noord-Brabant.

De line-up voor dit jaar belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met enkele van de meest geliefde artiesten uit de Nederlandse muziekscene. Op Høken & Hakselen festival staan dit jaar in ieder geval: Henk Wijngaard, Marco Schuitmaker, Outsiders, Meuk XXL, Rene Karst, Plork en de Aannemers, Beatcrooks, Dansado & de Feestmeester, Steam Sister, Boer Bennie, Stoer, Piraten Power Hour en Effe Serieus.

Hard werken, hard feesten! Dat is het onwrikbare adagium van Høken & Hakselen. Na zeven eerdere uitverkochte edities wordt ‘s werelds grootste maisfeest ook dit jaar eind oktober weer als feestelijke apotheose van een geslaagde maisoogst gevierd. Een in bier, boerenrock, boerenhumor en braadworsten gedrenkte ode aan de boer (en aan het leven) waar een ambiance hangt die het midden houdt tussen een John Deere-race, muziekfestival, boerenbruiloft en dorpskermis. Waar dolgelukkige bezoekers naar zweet ruiken en met hun vuist in de lucht meebrullen op (Neder)hits als ‘Ik Ben En Blief Een Boer’, ‘Met De Vlam In De Pijp’, ‘Engelbewaarder’, ‘Atje Voor De Sfeer’, en ‘Bier’.

Tickets voor het Høken & Hakselen Festival koop je hier.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Høken en Hakselen 2023
Tickets Høken en Hakselen 2023
Høken en Hakselen 2023
€ 20,75 - 67,50
Le Guess Who? 2019 news

VOLLEDIG PROGRAMMA LE GUESS WHO? 2023 BEKENDGEMAAKT Le Guess Who? festival keert terug naar Utrecht van 9 t/m 12 november voor...

Bluesrock

JAN SMEETS BESLUIT TE STOPPEN MET BLUESROCK FESTIVAL Na 37 jaar gaat Jan Smeets stoppen met het organiseren van Bluesrock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.