ESNS onthult eerste namen voor 2024 met o.a. Froukje, Joost en Elmer

ESNS Joost
ESNS onthult eerste namen voor 2024 met o.a. Froukje, Joost en Elmer
Door Semberendsen op 19 september 2023 - 14:52 1 Eurosonic Noorderslag komt vandaag met de eerste namen voor de 38e editie van het jaarlijkse showcasefestival en muziekconferentie. ESNS is van groot belang voor het ondersteunen van nieuwe Europese acts in de live muziek. Sinds de start van het showcasefestival in 1986 heeft het een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het lanceren van de internationale carrières van artiesten.

De 38e editie van ESNS zal plaatsvinden van 17 tot en met 20 januari 2024 in Groningen. Maar ESNS is niet alleen een showcasefestival. Het omvat ook een muziekconferentie die gericht is op het bevorderen van innovatie en duurzaamheid in de muziekindustrie. De conferentie brengt professionals uit de hele wereld samen om te discussiëren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

De volgende Nederlandse artiesten zijn in ieder geval te zien op ESNS 2024: Adriaan Persons, Claude, Cocobolo, Droom Dit, Elmer, Froukje en Joost.

ESNS zou ESNS niet zijn zonder zijn internationale (Europese) flair. In de eerste lichting namen voor 2024 zijn maar liefst 32 veelbelovende Europese acts geselecteerd. Het gaat om: Amber Broos, AySay, Bateu Matou, C’est Karma, Caroline Alves, Clarissa Connelly, Colombre, Daniel Levi, Immortal Onion x Michał Jan, Island Mint, Iva Lorens, Izzy and the Black Trees, Jann, Jaz Karis, Joalin, Joker Out, KAMRAD, MELTHEADS, Meowlau x Val, Might Delete Later, ML, Monte Mai, Negros Tou Moria, Nelly Moar, Oskar Haag, Psycho Weazel, Rūta MUR, Stuzzi, Sweetlemondae, TRIGAIDA en Zaho de Sagazan.

De kaartverkoop voor ESNS 2024 gaat live op 21 september om 12:00 uur. Conferentieregistraties zijn tot 21 september om 12:00 beschikbaar tegen het medium tarief, van 437 euro. Daarna zijn ze verkrijgbaar voor het zogenaamde 'late' tarief.
Koop hier tickets voor ESNS

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



amphifestivalnews

NIEUWE NAMEN VOOR AMPHI FESTIVAL 2024: O.A. PROJECT...In juli 2024 vindt Amphi Festival weer plaats in Duitsland. Grotendeels...

Le Guess Who? 2019 news

VOLLEDIG PROGRAMMA LE GUESS WHO? 2023 BEKENDGEMAAKT Le Guess Who? festival keert terug naar Utrecht van 9 t/m 12 november voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.