Kamrad

  • Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
    © Serge Hasperhoven
  • Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
    © Serge Hasperhoven
Duitsland

De Duitse KAMRAD is artiest, schrijver en producer die met de popsingle 'I Believe', zijn internationale doorbraak beleefde. Kamrad is dol op optreden en dit was voor hem dan ook de reden om te kiezen voor een carriere in de muziek. Na een aantal jaren te hebben gewerkt aan zijn repertoire, besluit de multi-instrumentalist tijdens de pandemie al zijn geld bij elkaar te schrapen om zo in 2021 op tour te kunnen gaan met de eveneens Duitse popartiest Nico Santos. Het resultaat van zijn durf lijkt zich nu uit te betalen, want een jaar later heeft KAMRAD een eigen clubtour door Europa, die perfect lijkt te passen bij zijn voorliefde voor EDM en pop.

OUDE OPTREDENS VAN Kamrad

  • 17 - 20   jan
  • 01 okt `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Kamrad

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Kamrad. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Kamrad

FOTO'S VAN Kamrad

Foto Kamrad te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Kamrad te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Kamrad te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Kamrad te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Kamrad te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Kamrad

Kamrad NIEUWS