Eerste namen Highfield Festival 2024: o.a. Rise Against en The Kooks

Rise Against
Eerste namen Highfield Festival 2024: o.a. Rise Against en The Kooks
Door sjoertb op 20 september 2023 - 13:11 1 In Nederland hebben we Lowlands en gelijktijdig is er Pukkelpop in België. Ook onze Duitse buren hebben een festival in diezelfde week in augustus: Highfield Festival. De eerste namen voor de aankomende editie zijn zojuist onthuld.

De eerste namen van Highfield Festival 2024:
Rise Against, Peter Fox, Cro, Provinz, The Kooks, Bosse, Ski Aggu, Donots, Flogging Molly, Bukahara, makko, $oho Bani, Ennio, Montreal, Rogers, Fjørt, Domiziana, Schmutzki, Dilla en Antje Schomaker.

Omdat Highfield Festival op dezelfde dagen als Lowlands en Pukkelpop wordt gehouden is er een grote kans dat een deel van deze artiesten ook op de andere festivals spelen.

Het festival vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2024 in Leipzig. Tickets voor Highfield Festival 2024 zijn hier verkrijgbaar. Voor 159 euro kun je erbij zijn.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Highfield Festival 2024
Tickets Highfield Festival 2024
Highfield Festival 2024
AFAS Live sfeer concert

ANTWERPEN MAAKT ZICH OP VOOR DE ZESDE EDITIE VAN... Full Circle is een uitgebreid weekend gewijd aan Belgische muziek en...

amphifestivalnews

NIEUWE NAMEN VOOR AMPHI FESTIVAL 2024: O.A. PROJECT... In juli 2024 vindt Amphi Festival weer plaats in Duitsland. Grotendeels...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.