Antwerpen maakt zich op voor de zesde editie van Full Circle met o.a. Coely, Bolis Pupul en Yves Deruyter

Lowlands sfeer 2022
Antwerpen maakt zich op voor de zesde editie van Full Circle met o.a. Coely, Bolis...
Door KayleeV op 22 september 2023 - 14:11 1 Full Circle is een uitgebreid weekend gewijd aan Belgische muziek en cultuur. Het evenement omvat niet alleen feesten, maar ook bijvoorbeeld een muziekconferentie genaamd 'Inside The Circle', exposities en live concerten, die samen een kleurrijk geheel vormen van de culturele scene van België.

Net als in voorgaande jaren blijft de line-up 100% Belgisch, een bewuste keuze van de organisatie om het overvloedige lokale talent te benadrukken. Het festival biedt ook kansen aan opkomende artiesten en dj's, met speciale aandacht voor Antwerpse talenten. Op het programma staan bekende namen zoals Coely, Lander & Adriaan, Andromedik, Farrago, Dana Montana en vele anderen.

Full Circle 2023, dat plaats zal vinden op 9, 10 en 11 november, brengt het nachtleven, muziek en cultuur van Antwerpen samen in een evenement verspreid over 35 diverse locaties in de stad, een van deze locaties is bijvoorbeeld het centraal station van Antwerpen.

Met één ticket kunnen feestgangers genieten van diverse evenementen in clubs en concertzalen. Ticketprijzen liggen tusen de € 19,50 en € 70,50 voor dit evenement. De ticketverkoop voor Full Circle 2023 is in volle gang en de eerste vier waves zijn al volledig uitverkocht. Koop hier nog snel een ticket voor dit evenement.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHolland International Blues Festival

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL KEERT TERUG IN...Het Holland International Blues Festival keert terug naar Grolloo, Drenthe,...

Rise Against

EERSTE NAMEN HIGHFIELD FESTIVAL 2024: O.A. RISE... In Nederland hebben we Lowlands en gelijktijdig is er Pukkelpop in België....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.