Holland International Blues Festival keert terug in 2024 met 3 dagen

sfeer
Holland International Blues Festival keert terug in 2024 met 3 dagen
Door KayleeV op 25 september 2023 - 11:22 1 Het Holland International Blues Festival keert terug naar Grolloo, Drenthe, in 2024 voor een nieuwe editie. Het festival heeft als doel de bluesmuziek te laten schitteren en internationale erkenning te krijgen.

Hoewel het exacte programma voor 2024 nog wordt samengesteld, is er al nieuws: het festival zal niet twee, maar drie dagen duren. Het festival gaat van start op donderdag 13 juni en zal tot en met zaterdag 15 juni plaatsvinden in Blues Village, Grolloo. De ticketverkoop is nog niet gestart.

In het verleden traden onder meer ZZ Top, Van Morrison, Lynyrd Skynyrd, Gary Clark Jr., Jonny Lang, St. Paul & The Broken Bones, Joe Bonamassa, Walter Trout, Jeff Beck, Ringo Starr, Marcus King Band, Laurence Jones, Beth Hart, John Fogerty, The Teskey Brothers, Marc Broussard, Joanne Shaw Taylor, DeWolff, Walter Trout, Kat Riggins, Chris Cain en Danny Vera op bij Holland International Blues Festival. Hou de festivalpagina in de gaten voor al het nieuws.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHeadbangers Parade 20221

EERSTE NAMEN HEADBANGERS PARADE 2024: AVATAR EN...Het is tijd om je voor te bereiden op de terugkeer van Headbangers Parade in...

AFAS Live sfeer concert

ANTWERPEN MAAKT ZICH OP VOOR DE ZESDE EDITIE VAN... Full Circle is een uitgebreid weekend gewijd aan Belgische muziek en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.