Eerste namen Headbangers Parade 2024: Avatar en Meshuggah

review: Into The Grave 2015 Avatar
Eerste namen Headbangers Parade 2024: Avatar en Meshuggah
Door KayleeV op 25 september 2023 - 12:16 1 Het is tijd om je voor te bereiden op de terugkeer van Headbangers Parade in 2024. De vorige keer richtten het festival zich op artiesten uit het westen en lieten ze de Architects los op het podium. Maar deze keer hebben ze hun focus verlegd naar het noorden om de krachten van Meshuggah en Avatar te ontketenen! Binnenkort volgen meer aankondigingen over de line-up.

Headbangers Parade vindt plaats in het Klokgebouw Eindhoven. Het festival zal een eigentijds programma bieden met ruimte voor zowel nieuwe geluiden als gevestigde namen uit de muziekscene. Deze editie zal plaatsvinden op 9 maart 2024.

Tickets zijn beschikbaar vanaf deze vrijdag, 29 september, vanaf 11:00 uur. Tickets voor dit festival zullen hier te koop zijn.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Personal Trainer

'OUT OF THE ORDINARY' NIEUW FESTIVAL IN LEIDEN MET...Poppodium Nobel brengt op zaterdag 27 januari 2024 het " Out of the Ordinary...

Holland International Blues Festival

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL KEERT TERUG IN... Het Holland International Blues Festival keert terug naar Grolloo, Drenthe,...

REACTIES

Avatar romy74
ma 25 sep 2023 15:12

romy74 nice Meshuggah. even de rest van de line up afwachten

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.