'Out of the Ordinary' nieuw festival in Leiden met o.a. Personal Trainer

Personal Trainer
'Out of the Ordinary' nieuw festival in Leiden met o.a. Personal Trainer
Door Semberendsen op 25 september 2023 - 13:25 1 Poppodium Nobel brengt op zaterdag 27 januari 2024 het "Out of the Ordinary Festival" tot leven, een fonkelnieuw festival dat gewijd is aan alternatieve muziekgenres, van (post)punk tot elektronisch. Dit evenement zal plaatsvinden in de Nobel en Scheltema in Leiden.

Het Out of the Ordinary Festival richt zich op het bieden van een podium aan getalenteerde nieuwe bands uit de alternatieve muziekscene. Programmeur Leontine de Reede legt uit: "In Nederland en met name in de regio Leiden zijn er talloze opkomende acts die het verdienen om ontdekt te worden. Daarom hebben we dit festival geïnitieerd, waarbij het publiek in één dag kan kennismaken met fantastische nieuwe muziek."

De line-up van het festival belooft een spannende mix te zijn van gevestigde namen en opkomende talenten. Verwacht optredens van artiesten zoals Personal Trainer, Ploegendienst, Tusky, Wodan Boys, 45 Acidbabies, Meltheads, CHARLOT, Keenan Mundane, Melle, Banji, Job & Fred Band en Panda Noir.

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de alternatieve muziekwereld op het "Out of the Ordinary Festival," zijn de kaarten nu verkrijgbaar. Een toegangsticket voor dit evenement kost €25,00. Koop hier tickets voor Out of the Ordinary 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Out Of the Ordinary 2024
Tickets Out Of the Ordinary 2024
Out Of the Ordinary 2024
€ 25,00
ahoy

MANYA FESTIVAL BRENGT WERELDSE KLANKEN EN WINTERSE...Manya Festival krijgt dit jaar op 1 en 2 december een tweede editie. Het...

Headbangers Parade 20221

EERSTE NAMEN HEADBANGERS PARADE 2024: AVATAR EN... Het is tijd om je voor te bereiden op de terugkeer van Headbangers Parade in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.