Manya Festival brengt wereldse klanken en winterse warmte naar Ahoy Rotterdam

Concert sfeer
Manya Festival brengt wereldse klanken en winterse warmte naar Ahoy Rotterdam
Door Semberendsen op 26 september 2023 - 11:40 1 Manya Festival krijgt dit jaar op 1 en 2 december een tweede editie. Het festival dat zich focust op Afrobeats, Amapiano, Reggae, Dancehall en R&B werd in augustus al gehouden. Net als in de zomer, vindt de winter-editie van Manya festival ook plaats in Ahoy Rotterdam.

Tickets zijn nu beschikbaar en er zijn verschillende opties om uit te kiezen. De prijzen variëren, maar er is voor elk wat wils. Zo kunnen festivalgangers kiezen uit verschillende ticketcategorieën, waaronder de standaard i’m on it ticket (€ 69,00), de ladies duo ticket (€ 52,00) premium ticket (€ 150,00) en de i’m on it group ticket (4P) (€ 65,00).

Het Manya Festival, dat plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, belooft niet alleen geweldige muziek, maar ook een diverse mix van culturele elementen, waaronder eten, kunst, mode, poëzie en meer. Het festival staat voor positiviteit, kleurrijkheid, diversiteit, inclusiviteit en een veelbelovende toekomst. Geen sombere verhalen, maar een viering van alles wat Afrika te bieden heeft.

Het Manya Festival 2023 presenteert dit jaar deze kleurrijke lineup: Gyptian, Nelson Freitas, La Rouge, Nova Alexius, Irwan, Ruger, Grace Evora, MC Gary Black, Gowtu Soundsystem, Jahyanai, Joza, Y3ray, Superior, Elmer Lopes, Pretty Girls Like Trap Music Soundsystem, Henry X, Chu, Djodje, Saïdou, Biota Soundsystem, Pcee, Tony Triumph, Nems, Asake, Kriol Kings, Shopsydo, De Danshal SelekTAZ, Justin99 en Mootz Wanted.

Veelzijdig en kleurrijk is ook de Mango. De Surinamers onder ons kennen deze vrucht als de Manja. De Manja wordt in de lekkerste zoete taarten verwerkt maar, wordt ook tot hete chutney pepers gekookt. En dat is MANYA dus ook. Het festival brengt het beste van Afrikaanse cultuur samen voor iedereen die wil genieten van een positieve en bruisende sfeer.

Tickets voor het Manya Festival in December 2023 koop je hier.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPersonal Trainer news

NIEUW FESTIVAL VAN GRASNAPOLSKY: 'GRASDUINEN' MET... Grasduinen , het nieuwe project van Grasnapolsky, heeft vandaag de eerste...

Personal Trainer

'OUT OF THE ORDINARY' NIEUW FESTIVAL IN LEIDEN MET... Poppodium Nobel brengt op zaterdag 27 januari 2024 het " Out of the Ordinary...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.