Nieuw festival van Grasnapolsky: 'Grasduinen' met o.a. Personal Trainer

Personal Trainer news_groot
Nieuw festival van Grasnapolsky: 'Grasduinen' met o.a. Personal Trainer
Door KayleeV op 02 oktober 2023 - 10:52 1 Grasduinen, het nieuwe project van Grasnapolsky, heeft vandaag de eerste artiestennamen bekendgemaakt voor de editie van 2023. Dit evenement zal op zaterdag 28 oktober plaatsvinden in Bad Nieuweschans.

Grasduinen zal bekend staan om het verkennen van de rijke geschiedenis en betekenis van diverse locaties in Groningen. Op het programma staan muziek, expedities, kunst, literatuur, theater en dans, allemaal samengebracht op één dag op een erfgoedlocatie.

Het publiek kan zich voorbereiden op optredens van Morpheus, Marlene Bakker, Astronaut en Marit Nygård. Deze acts zullen het publiek meenemen op een reis door het Groningse erfgoed, en de dag zal worden afgesloten met de indierock-klanken van Personal Trainer (foto).

Kaartjes voor dit evenement zijn beschikbaar voor € 35,00 en bieden een gelegenheid om Groningen op een nieuwe manier te ervaren. Koop je tickets voor Grasduinen hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEncoremelkwegnws

ENCORE FESTIVAL MAAKT TERUGKEER NAAR MELKWEG IN... Encore Festival keert na 5 jaar afwezigheid terug naar Melkweg voor een...

ahoy

MANYA FESTIVAL BRENGT WERELDSE KLANKEN EN WINTERSE... Manya Festival krijgt dit jaar op 1 en 2 december een tweede editie. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.