BIRDfest kondigt het eerste deel line-up aan met o.a. Jarreau Vandal, Cherise en Gayance

Jarreau Vandal
BIRDfest kondigt het eerste deel line-up aan met o.a. Jarreau Vandal, Cherise en Gayance
Door KayleeV op 06 oktober 2023 - 13:33 1 BIRDfest vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 november, het tweedaags muziekfestijn is te vinden op drie locaties: BIRD, MONO en WIJkcoop, allemaal gevestigd onder de Hofbogen in Rotterdam.

De line-up is onlangs aangekondigd en belooft een mix van nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen. Artiesten zoals McKinley Dixon, Kassa Overall, Jarreau Vandal, Gotts Street Park, Lander & Adriaan, muva of Earth, CHERISE, Imaginarium, The Nest Vol. 3, Cero Ismael, BKK, Chaos in The CBD, Eileen, Gayance, en DJ Blaize zullen het podium betreden.

BIRDfest is een veelzijdige totaalervaring waar actualiteit en traditie samenkomen. Dit intieme muziekfestival biedt niet alleen muziek, maar ook verrassende uitstapjes naar spoken word, film en beeldende kunst. Een unieke mix die zorgt voor een culturele beleving.

Tickets voor BIRDfest zijn verkrijgbaar voor prijzen variërend van15 tot 50 euro. Koop je tickets voor BIRDfest hier.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grasnapolsky 2023

GRASNAPOLSKY KOMT MET EERSTE BEVESTIGINGEN EN START...Grasnapolsky, het festival dat jaarlijks plaatsvindt in de voormalige...

ADE 2020 news

ADE HANGOVER KOMT MET LINE-UP VOOR DE OFFICIËLE... ADE Hangover brengt een vol programma naar buiten voor de officiële afsluiter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.