Grasnapolsky komt met eerste bevestigingen en start kaartverkoop

Grasnapolsky
Grasnapolsky komt met eerste bevestigingen en start kaartverkoop
Door Semberendsen op 09 oktober 2023 - 15:08 1 Grasnapolsky, het festival dat jaarlijks plaatsvindt in de voormalige strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda, staat weer voor de deur. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op 8, 9 en 10 maart. Grasnapolsky is meer dan alleen een muziekfestival; het biedt een gevarieerd programma van muziek, kunst, expedities, talks, theater, dans en literatuur. Het is een viering van cultuur en creativiteit in een bijzondere omgeving.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met bungalowpark Landal de Bloemert. Festivalgangers kunnen op donderdag 7 maart al arriveren, wat betekent dat het feest een extra dag duurt. De verkoop van bungalow combi-pakketten en passe-partouts is onlangs begonnen. Voor een Passe-partout ben je €137.50 euro kwijt.

Grasnapolsky staat bekend om het presenteren van zowel opkomend talent als gevestigde namen in de Nederlandse muziekscene. De eerste bevestigingen voor Grasnapolsky 2024 zijn Leah Rye, Droom Dit, The Homesick, Teddy's Hit en Rens, Jaïr & Ome Uncle.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om bungalows te boeken via de Grasnapolsky-website, inclusief passe-partouts, bustickets, bungalowparkprogramma en een Gras-welkomstpakket. Voor degenen die niet op het bungalowpark verblijven, zijn er ook reguliere passe-partouts beschikbaar vanaf zondag. Voor dagjesmensen zijn dagtickets beschikbaar zodra het volledige programma is aangekondigd.

Tickets voor Grasnapolsky 2024 koop je hier.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Grasnapolsky 2024
Tickets Grasnapolsky 2024
Grasnapolsky 2024
€ 137,50
Johan Cruijff ArenA news

TECHNO-ORGANISATIE VERKNIPT DEZE ZOMER NAAR JOHAN...De festivals en feesten van hard-techno evenementen-organisator Verknipt zijn...

BIRDFEST

BIRDFEST KONDIGT HET EERSTE DEEL LINE-UP AAN MET... BIRDfest vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 november, het tweedaags...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.