Techno-organisatie Verknipt deze zomer naar Johan Cruijff Arena voor Verknipt Arena 2024

review: Amsterdam Dance Event 2017 - Vrijdag Oliver Heldens
Techno-organisatie Verknipt deze zomer naar Johan Cruijff Arena voor Verknipt Arena 2024
Door RobZ op 10 oktober 2023 - 10:58 1 De festivals en feesten van hard-techno evenementen-organisator Verknipt zijn al jaren enorm populair. Het gaat zo goed dat Verknipt vandaag bekend maakt het grootste hard-techno evenement in de geschiedenis van het genre te organiseren. Dit gaat gebeuren in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam op zaterdag 20 juli 2024.

Op die dag zal de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, waar legendarische feesten als AMF en Sensation ooit begonnen, volledig in het teken van hard-techno staan. Op Verknipt ArenA zullen zowel grootheden uit het genre als aanstormend talent optreden, de line-up voor het evenement wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Verknipt verwacht met het 10 uur durende evenement zo’n 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland te trekken. Na enkele jaren explosieve groei heeft Verknipt een enorme fanbase weten te creëren en verkopen hun evenementen razendsnel uit.

“We hebben de afgelopen drie jaar echt een beweging zien ontstaan in de techno-scene en we zijn super trots op de leidende rol die Verknipt hier in heeft gespeeld”, aldus Mer Hajbarati over het huidige dance landschap. “Met zo veel concurrentie in onze industrie is het geweldig om te zien dat je met wat je als organisatie doet toch een groot publiek weet te vinden. Als je drie jaar geleden een hard-techno evenement had gesuggereerd in de Johan Cruijff ArenA was je gegarandeerd uitgelachen. Toch gaan we het volgend jaar gewoon doen, we bewijzen bij Verknipt graag het tegendeel van wat men denkt.”

Als je naar Verknipt Arena 2024 wilt, doe je er verstandig aan je te pre-registreren. Tickets zullen voor geregistreerden op 25 oktober om 14:00 in de verkoop gaan. De normale ticketverkoop start 24 uur later, om 14:00 op 26 oktober. Hier koop je dan tickets.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Verknipt ArenA 2024
Tickets Verknipt ArenA 2024
Verknipt ArenA 2024
transition festival

EERSTE NAMEN AANGEKONDIGD VAN TRANSITION FESTIVAL...Een groot deel van de line-up van Transition Festival is bekendgemaakt. In...

Grasnapolsky 2023

GRASNAPOLSKY KOMT MET EERSTE BEVESTIGINGEN EN START... Grasnapolsky, het festival dat jaarlijks plaatsvindt in de voormalige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.