Better Get Hit Festival 2023 onthult eerste deel van line-up met o.a. Joya Mooi, Ntjam Rosie en Gallowstreet

Gallowstreet
Better Get Hit Festival 2023 onthult eerste deel van line-up met o.a. Joya Mooi, Ntjam...
Door KayleeV op 17 oktober 2023 - 11:03 1 Het Better Get Hit Festival 2023, dat op 25 november plaatsvindt in Tilburg, heeft onlangs het eerste deel van zijn line-up aangekondigd. Het festival, gehouden op twee locaties, Paradox en Hall of Fame, biedt een gevarieerde muzikale line-up met artiesten uit diverse Afro-Amerikaanse muziekgenres.

Het programma belooft een mix van internationale en nationale namen en opkomend talent in genres als hiphop, r&b, soul, jazz, funk, disco, en meer. Het is een viering van muziek met Afro-Amerikaanse wortels, geïnspireerd door de compositie "In Your Soul" van Charles Mingus uit 1959.

De aangekondigde artiesten voor het festival zijn Joya Mooi, Säm Wilder, Peter Somuah, Ntjam Rosie & Smandem, Gallowstreet en BNNYHUNNA. De kaartjes voor het festival kosten 25,00 euro en bieden toegang tot beide locaties. Koop hier je ticket voor Better Get Hit Festival.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hedon

LINE-UP VAN FESTIVAL TANKSTATION OP 3 DECEMBER 2023...Het Festival Tankstation, dat op 3 december 2023 in Hedon te Zwolle...

metaldiversnieuws.gif1

THE ROCK CIRCUS PRESENTEERT TIMETABLE VOOR EERSTE... The Rock Circus festival staat gepland voor 3, 4 en 5 november 2023 in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.