Line-up van Festival Tankstation op 3 december 2023 bekendgemaakt

Wies
Line-up van Festival Tankstation op 3 december 2023 bekendgemaakt
Door Semberendsen op 17 oktober 2023 - 11:54 1 Het Festival Tankstation, dat op 3 december 2023 in Hedon te Zwolle plaatsvindt, heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Dit evenement, geïnitieerd door de Zwolse band Hiigo, belooft een festival speciaal voor liefhebbers van Nederlandse indiepop te worden. De line-up is samengesteld met artiesten zoals Wies, Faske en Igor. Kaartverkoop is al van start gegaan.

Het idee voor het festival komt voort uit de droom van de band Hiigo om hun eigen festival te organiseren. Hiigo zal zelf ook optreden op het festival. Het festival Tankstation richt zich specifiek op avontuurlijke Nederlandstalige indiepop, en met de toevoeging van Maartje, Igor en Laura Sjin is de line-up nu compleet, naast de eerder aangekondigde artiesten Wies, Faske en Hiigo.

De naam "Tankstation" is gekozen om de sfeer van bezinning en opladen te benadrukken. De line-up omvat onder andere Wies, een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam, bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Wies staat bekend om hun Do It Yourself-mentaliteit en invloeden van alternatieve rock en elektronica. Ze zullen binnenkort hun tweede album uitbrengen en hebben al op verschillende grote festivals gestaan, waaronder Pinkpop, Best Kept Secret en Concert at SEA.

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 15,00 euro. Koop hier tickets voor Tankstation 2023

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

NIEUW IN TIVOLIVREDENBURG: 'MIDWINTER PROG FESTIVAL'Op zaterdag 3 februari 2024 kunnen liefhebbers van progressieve rock hun hart...

better get hit

BETTER GET HIT FESTIVAL 2023 ONTHULT EERSTE DEEL VAN... Het Better Get Hit Festival 2023 , dat op 25 november plaatsvindt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.