Nieuw in TivoliVredenburg: 'MidWinter Prog Festival'

review: Pain Of Salvation - 30/10/2015 - Gigant Pain Of Salvation
Nieuw in TivoliVredenburg: 'MidWinter Prog Festival'
Door Semberendsen op 18 oktober 2023 - 13:04 1 Op zaterdag 3 februari 2024 kunnen liefhebbers van progressieve rock hun hart ophalen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg, waar het eerste MidWinter Prog Festival plaatsvindt. Dit winterse evenement is een samenwerking tussen het podium, Glassville Music en Doomstar Bookings, en vormt een tegenhanger van het jaarlijkse MidSummer Prog Festival.

De headliner van het festival is Pain Of Salvation, die speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland komt om hun goed ontvangen album "Panther" uit 2020 te presenteren. Spock's Beard, als tweede headliner, brengt een exclusief concert met hoogtepunten uit hun carrière.

Ook LAZULI, bekend om hun live optredens met opvallende instrumenten, en de supergroep TEMIC, met leden met indrukwekkende referenties, zullen optreden. Het festival wordt geopend door de Noorse formatie MEER, die een indrukwekkend geluid belooft met hun meerstemmige, orkestrale composities.

Tickets voor het MidWinter Prog Festival zijn te koop vanaf 20 oktober om 10:00 uur en kosten €69,50.
Tickets kopen kan hier.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar_logo news

INTO THE VOID TERUG IN EFFENAAR MET O.A. TRUCKFIGHTERSNa de eerste editie van Into the Void in Rockcity Eindhoven, keert het...

hedon

LINE-UP VAN FESTIVAL TANKSTATION OP 3 DECEMBER 2023... Het Festival Tankstation, dat op 3 december 2023 in Hedon te Zwolle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.