Into the Void terug in Effenaar met o.a. Truckfighters

review: Zwarte Cross 2017 Truckfighters
Into the Void terug in Effenaar met o.a. Truckfighters
Door KayleeV op 18 oktober 2023 - 13:22 1 Na de eerste editie van Into the Void in Rockcity Eindhoven, keert het muziekevent op 24 februari 2024 terug naar de Effenaar. Het belooft opnieuw een avond vol stoner, sludge en doom te worden.

Een van de headliners is Truckfighters die bekend staan om hun interactieve liveoptredens. De Franse band Mars Red Sky zal hun mix van psychedelische stonerdoom en etherische vocalen ten gehore brengen. Het Belgisch/Brabantse Rocktrio Rrrags brengt meer psychedelische rock in de mix. De Zweedse band Skraeckoedlan laat zich inspireren door de oneindigheid van het heelal, en de Italianen van Black Rainbows zullen voortbouwen op de bekende desert scene.

Het festival belooft ook loodzware riffs in de stijl van de naamgever, met bands zoals Endonomos, Ter Ziele, Onhou en Acid Mammoth.

In totaal zullen 12 bands optreden, waaronder de headliner, die binnenkort wordt aangekondigd. Early bird-tickets zijn nu verkrijgbaar voor € 49,00. Koop hier je ticket voor Into The Void 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sziget 2023 sfeer

OUTLANDS FESTIVAL KEERT TERUG NAAR VIERLINGSBEEK IN...In 2024 zal Outlands Festival terugkeren voor de tiende jubileumeditie, met...

TivoliVredenburg

NIEUW IN TIVOLIVREDENBURG: 'MIDWINTER PROG FESTIVAL' Op zaterdag 3 februari 2024 kunnen liefhebbers van progressieve rock hun hart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.