Outlands Festival keert terug naar Vierlingsbeek in 2024

Sziget 2023 sfeer
Outlands Festival keert terug naar Vierlingsbeek in 2024
Door sjoertb op 19 oktober 2023 - 10:59 1 In 2024 zal Outlands Festival terugkeren voor de tiende jubileumeditie, met de ondertitel "The Story Continues,". Op 21, 22 en 23 juni vindt het plaats in Sportpark Soetendaal, het terrein van voetbalclub Volharding in Vierlingsbeek.

Outlands is een festival dat Nederlandstalige artiesten een podium biedt. Wat begon als een lokaal evenement in 2012, opgezet door een groep vrienden, groeide gestaag uit tot een landelijk festival, dat vorig jaar zijn voorlopig laatste editie beleefde. Toch heeft de organisatie de intentie om door te gaan, zoals Roel Gerrits, een van de organisatoren, verklaarde in het AD: ‘We kunnen het niet laten".

De kaartverkoop zal naar verwachting van start gaan in februari of maart. Verdere details over de line-up worden op een later moment onthuld.

Bron: AD

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

FOOTPRINTS FESTIVAL TERUG IN TIVOLIVREDENBURG MET... Footprints Festival brengt je dit jaar opnieuw een muzikale ontdekkingsreis...

Effenaar_logo news

INTO THE VOID TERUG IN EFFENAAR MET O.A. TRUCKFIGHTERS Na de eerste editie van Into the Void in Rockcity Eindhoven, keert het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.