Eerste editie van Pretty Pissed in Melkweg met o.a. Deadletter

Deadletter
Eerste editie van Pretty Pissed in Melkweg met o.a. Deadletter
Door KayleeV op 09 november 2023 - 10:58 1 Op 25 mei 2024 komt de punkscene tot leven in de Melkweg, Amsterdam, met het festival "Pretty Pissed". De line-up belooft een mix van energieke acts, waaronder DEADLETTER, Joe Unknown, Kalaallit Nunaat, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, en Warmduscher, en meer namen die nog worden aangekondigd.

"BOOS, BOZER...BOOST" is het motto van de dag, waar punk in al zijn boosheid centraal staat. De diversiteit van het genre komt tot uiting in schurende gitaren, meedogenloze drums en oprechte songteksten, inclusief elektronische beats.

De eerste editie van dit punkfestijn biedt een uitlaatklep voor de oprechte boosheid van de nieuwe generatie. In de Melkweg wordt de gevestigde orde onder de loep genomen door compromisloze acts. De ticketverkoop start op 10 november om 10:00 uur, met een toegangsprijs van € 41,40.

Koop hier je ticket voor Pretty Pissed.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pretty Pissed 2024
Tickets Pretty Pissed 2024
Pretty Pissed 2024
€ 41,40
Central Park Festival 2019

PROGRAMMA CENTRAL PARK 2024 BEKEND: O.A. ACDA EN DE...De organisatie van Central Park Festival in Utrecht heeft vandaag de...

In Het Volkspark

ACDA EN DE MUNNIK, DI-RECT, FLEMMING EN MAAR NAAR IN... De organisatie van In Het Volkspark Festival in Enschede heeft de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.