Programma Central Park 2024 bekend: o.a. Acda en de Munnik, Davina Michelle en Claude

Sfeer Central Park 2019
Programma Central Park 2024 bekend: o.a. Acda en de Munnik, Davina Michelle en Claude
Door Semberendsen op 09 november 2023 - 13:15 1 De organisatie van Central Park Festival in Utrecht heeft vandaag de line-up voor de aankomende editie op 15 en 16 juni onthuld. Hier het volledige programma van het festival: Acda en de Munnik, DI-RECT, Davina Michelle, De Jeugd van Tegenwoordig, Pommelien Thijs, Claude, Suzan & Freek, Snelle, Flemming, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies en Diggy Dex.

Voor de festivalgangers op zaterdag geldt een minimumleeftijd van 18 jaar om het terrein te mogen betreden. Op de tweede dag is er geen minimumleeftijd, maar personen onder de vijftien moeten gaan in het gezelschap van een volwassen persoon.

Koop hier tickets voor het Central Park festival in utrecht.

Op donderdag 23 november gaat de kaartverkoop voor het Central Park Festival van start. Momenteel zijn weekendtickets beschikbaar voor 83,50 euro. Het is belangrijk op te merken dat naarmate het festival dichterbij komt, de ticketprijzen zullen stijgen in verschillende fasen. Stel hier een reminder in voor de kaartverkoop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Central Park 2024
Tickets Central Park 2024
Central Park 2024 - Weekend
€ 83,50
Antoon

BLUE FESTIVAL MAAKT COMPLETE LINE-UP BEKEND MET O.A....Het langverwachte BLUE Festival aan de Zevenhuizerplas Rotterdam heeft zijn...

Melkweg nieuwe logo

EERSTE EDITIE VAN PRETTY PISSED IN MELKWEG MET O.A.... Op 25 mei 2024 komt de punkscene tot leven in de Melkweg, Amsterdam, met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.