Blue festival maakt complete line-up bekend met o.a. Antoon en Andre Hazes Jr.

review: Strandfestival ZAND 2023 Antoon
Blue festival maakt complete line-up bekend met o.a. Antoon en Andre Hazes Jr.
Door Semberendsen op 10 november 2023 - 13:44 1 Het langverwachte BLUE Festival aan de Zevenhuizerplas Rotterdam heeft zijn volledige line-up voor de komende festivaleditie aangekondigd. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari zullen enkele grote namen en feestzangers het podium betreden. Met als doel bezoekers uit de winterdip te trekken, presenteert de organisatie een line-up vol muzikale variëteit.

De lineup voor dit jaar is als volgt: A-Fever, Andre Hazes Jr., Antoon, De Sjonnies, Django wagner, Dries Roelvink, Joel Borelli, Kris Kros Amsterdam, Marco Schuitmaker, Shaky Ground, Snollebollekes en de Feesttent zal feestelijke (cover)bands verwelkomen. Een toevoeging aan BLUE is Café de Blauwe Kanarie. Dit café biedt een podium voor bezoekers om los te gaan op foute hits, met Django Wagner en Dries Roelvink als eerste gasten.

Naast de muzikale optredens voorziet het tweedaagse festival een divers dagprogramma. Bezoekers kunnen genieten van een winters decor en ouderwetse spellen, terwijl ze zich tegoed doen aan warme wafels, winterse gerechten en glühwein. De minimale leeftijd voor toegang tot BLUE op vrijdag is 18 jaar, terwijl zaterdag een familievriendelijke dag is met extra activiteiten voor kinderen.

Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar en een passe partout kost 60 euro. Koop hier tickets voor het Blue festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets BLUE Festival 2024
Tickets BLUE Festival 2024
BLUE Festival 2024 - passe partout
€ 60,00
Napalm-Death_news.jpg

NAPALM DEATH ONTHULD ALS HEADLINER VOOR DRACHTEN...Drachten zal op 10 februari het toneel zijn van een Metal spektakel,...

Central Park Festival 2019

PROGRAMMA CENTRAL PARK 2024 BEKEND: O.A. ACDA EN DE... De organisatie van Central Park Festival in Utrecht heeft vandaag de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.