Dua Lipa keert ook terug naar Open'er Festival 2024 in Polen

review: Dua Lipa - 5/11 - AFAS Live Dua Lipa
Dua Lipa keert ook terug naar Open'er Festival 2024 in Polen
Door KayleeV op 14 november 2023 - 12:32 1 De zangeres Dua Lipa zal de Orange Main Stage van het Open'er Festival 2024 headlinen op 4 juli in Gdynia. De Britse superster, die haar belofte nakomt om terug te keren, stond eerder al op het festival in 2022. Het vierdaagse Open'er Festival, gelegen in het noorden van Polen, is bekend om zijn line-up met toonaangevende rock-, indie-, alternatieve-, rap- en popartiesten. Het festival zal in 2024 plaatsvinden op 3 tot en met 6 juli in Gdynia, Polen.

Het festival, opgericht in 2002, heeft in het verleden al grootheden als P!NK, Placebo, Coldplay, Rihanna, Martin Garrix en Bruno Mars mogen verwelkomen. Nu zal Dua Lipa het stokje overnemen als een van de headliners.

Dua Lipa, geboren op 22 augustus 1995 in Londen, is een Britse zangeres en songwriter. Ze brak internationaal door met hits als 'New Rules' en 'Don't Start Now', waarmee ze wereldwijd lof oogstte en talloze muziekprijzen won. Met haar mix van pop en hiphop, heeft Dua Lipa zich gevestigd als een invloedrijke en veelgeprezen artiest in de hedendaagse muziekscene. Binnenkort zal het festival nog meer namen van de line-up bekend maken.

Naast Open'er Festival is Dua Lipa eerdere deze week ook aangekondigd voor Rock Werchter 2024. Lees hier het artikel over Dua Lipa op Rock Werchter 2024.

Kaarten voor Open'er 2024 zijn al verkrijgbaar: Koop hier tickets voor Open'er Festival 2024!Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Open'er festival 2024
Tickets Open'er festival 2024
Open'er festival 2024
€ 89,36 - 248,63
Rock Werchter 2023

EUROVISIESONGFESTIVAL-WINNAAR MÅNESKIN NAAR ROCK...Vanuit de bruisende straten van Rome naar de top van de wereld en nu terug op...

Tool

GRASPOP METAL MEETING ONTHULT TOOL ALS EERSTE... Het Graspop Metal Meeting (GMM) festival heeft aangekondigd dat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.