Le Guess Who? volgend jaar terug in november

le guess who
Le Guess Who? volgend jaar terug in november
Door Semberendsen op 15 november 2023 - 11:12 1 Afgelopen weekend bracht Le Guess Who? zijn zestiende festivaleditie naar Utrecht onder het motto "A Celebration of Sound’’. Het festival richt zich op geluiden die elders zelden gehoord worden, en die nieuwe perspectieven bieden binnen de muziek.

Hoogtepunten van het programma omvatten The Anonymous Project, waarbij artiesten anoniem optraden in een experimentele ruimte, en de langverwachte comebackshow van hiphop legendes Antipop Consortium. Emotionele momenten werden beleefd tijdens The Harvest Time Project, een eerbetoon aan de in 2022 overleden Pharoah Sanders.

COSMOS, het wereldwijde muziekplatform van Le Guess Who?, presenteerde films, optredens en interviews zowel on- als offline. Dit jaar werden speciale (muziek)documentaires in verschillende landen gepresenteerd, met lokale evenementen in Vietnam, Canada, Peru, en Indonesië.

Het gratis toegankelijke stadsprogramma U? keerde terug voor de derde editie, met 150 programma's in Utrecht Zuid, West en het centrum. Het programma viert de creativiteit van de stad in al zijn diversiteit, van muziek en kunst tot sport, workshops, VR, AI, en zelfs een eendaags pretpark.

Le Guess Who? kondigde ook de data aan voor 2024 (7-10 november), waarbij twee derde van de passe-partouts al binnen enkele uren uitverkocht waren. Een four day pass voor het festival kost 175 euro. Koop hier kaartes voor Le Guess Who? 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Le Guess Who? 2024
Tickets Le Guess Who? 2024
Le Guess Who? 2024
€ 175,00
Porcelain ID

PORCELAIN ID NAAR EUROSONIC, DOORNROOSJE,...Op 16 februari 2024 presenteert de opkomende Belgisch-Rwandese artiest...

Five Finger Death Punch

GRASPOP METAL MEETING 2024 VERWELKOMT FIVE FINGER... Er is opnieuw een stukje onthuld van het programma van Graspop Metal Meeting...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.