Nieuw initiatief Le Guess Who? voor mensen met laag inkomen

le guess who
Nieuw initiatief Le Guess Who? voor mensen met laag inkomen
Door PhaedraW op 10 mei 2024 - 16:34 1 Van 7 tot en met 10 november keert het internationale muziekfestival Le Guess Who? terug naar Utrecht. Dit jaar start het festival een pilot met tickets voor mensen met een laag inkomen.

Het initiatief is speciaal voor degenen voor wie het anders niet mogelijk is om naar het festival te gaan. Le Guess Who? werkt al samen met U-pas, voor korting voor mensen met een laag inkomen uit Utrecht, en CJP, voor korting voor Nederlandse jongeren. De nieuwe pilot is een volgende stap in het verder toegankelijk maken van het festival voor een breed publiek. Met deze pilot stelt Le Guess Who? dagkaarten beschikbaar waarvoor bezoekers zelf kunnen bepalen wat ze kunnen betalen.

De aanmeldingen voor deze tickets gaan open op woensdag 8 mei. Tickets worden vanaf juni verzonden, totdat ze uitverkocht zijn. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn hier te vinden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Le Guess Who? 2024
Tickets Le Guess Who? 2024
Le Guess Who? 2024
€ 175,00
Dance Valley

DANCE VALLEY PRESENTEERT LINE-UP MET O.A. DIMITRI... Dance Valley is een eendaags dancefestival dat jaarlijks in de openlucht...

Huntenpop news

25 NIEUWE NAMEN VOOR HUNTENPOP 2024 O.A. SUZAN &... Of je nu van rap, indiepop, blues, dansmuziek of (hard)rock houdt, het is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.