Eerste namen Roots of Heaven Festival 2024 bekend o.a. Pitou, The Dawn Brothers en Elliot Brood

review: Welcome To The Village 2019 - donderdag The Dawn Brothers
Eerste namen Roots of Heaven Festival 2024 bekend o.a. Pitou, The Dawn Brothers en...
Door Semberendsen op 17 november 2023 - 13:09 1 Vandaag maakte het Roots of Heaven Festival de eerste namen bekend voor de editie van 2024. Op zondag 21 april zullen artiesten als Dieter van der Westen, Elliott BROOD, Pitou, The Dawn Brothers en Tré Burt het podium betreden in Patronaat, Haarlem. De kaartverkoop voor dit evenement begint op maandag 20 november om 10:00 uur. Stel hier een ticketreminder in om de voorverkoop niet te missen.

Roots of Heaven Festival, dat opnieuw plaatsvindt in de Patronaat, staat bekend om zijn focus op roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziek. Elliott BROOD, een Canadese band, brengt een wat zwaardere toon met hun zelfbeschreven "opzwepende death country". Tré Burt, een singer-songwriter, biedt een meer folky geluid met invloeden van zijn liefde voor artiesten als Bob Dylan en Neil Young, zoals te horen op zijn recent uitgebrachte album 'Traffic Fiction'.

Het festival belicht ook Nederlands talent met Dieter van der Westen, die een mix van folk en groovy americana brengt, en Pitou, wiens debuutalbum 'Big Tear' haar klassieke achtergrond combineert met alternatieve muziek. The Dawn Brothers, bekend om hun geluid dat doet denken aan invloeden als Little Feat, The Band en Creedence Clearwater Revival, maken de line-up compleet met hun nieuwe album dat later dit jaar verschijnt.

Roots of Heaven Festival heeft een lange geschiedenis in Haarlem, met zijn eerste editie in 2003 in Patronaat. Gedurende de afgelopen 20 jaar heeft het festival veel aan artiesten gepresenteerd, waaronder Damien Jurado, Iron & Wine, Jason Molina, Wovenhand en Blitzen Trapper.

Koop hier tickets voor Roots of Heaven 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Roots of Heaven Festival 2024
Tickets Roots of Heaven Festival 2024
Roots of Heaven 2024
valhalla

TECHNO-FESTIVAL VALHALLA IN RAI AMSTERDAM...Het Valhalla Festival , oorspronkelijk gepland op 16 december in RAI...

Melt Festival

EERSTE NAMEN MELT FESTIVAL 2024: O.A. JAMES BLAKE EN... Melt Festival, gepland van 11 tot 13 juli 2024 op het Gremmin-schiereiland,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.