Techno-festival Valhalla in RAI Amsterdam geannuleerd door financiele onzekerheden

Amsterdam RAI
Techno-festival Valhalla in RAI Amsterdam geannuleerd door financiele onzekerheden
Door KayleeV op 17 november 2023 - 14:27 1 Het Valhalla Festival, oorspronkelijk gepland op 16 december in RAI Amsterdam, is onverwacht geannuleerd, zoals gemeld door Het Parool. De organisatie heeft aangegeven dat het financieel niet langer haalbaar is om het evenement door te laten gaan. Deze beslissing wordt toegeschreven aan de actuele ontwikkelingen in de evenementenindustrie, met name de aanzienlijke stijging van productie- en arbeidskosten, evenals de inflatie.

Gijs Bergman, marketing- en eventmanager van E&A Events, benadrukt de onzekerheden waarmee de sector momenteel te maken heeft. Hij geeft aan dat evenementen zoals Valhalla bijna een jaar voor aanvang worden opgezet, maar dat het momenteel lastig is om de werkelijke kosten van dergelijke evenementen te voorspellen.

De geannuleerde editie van Valhalla festival had een mijlpaal gemarkeerd als het 10-jarig jubileum van het festival. Deze jubileum editie had een line-up vol artiesten, waaronder Oliver Heldens, Low Steppa B2B David Penn, Azyr B2B LESSSS, Benny Rodrigues, Kiki Solvej, Jackmaster B2B Rossko, Philou Louzolo, en vele anderen die het podium zouden delen. Helaas blijft het jubileumfeest ongerealiseerd door de onverwachte annulering, maar de organisatie overweegt een terugkeer in de toekomst, wellicht op een andere locatie en in een andere vorm.

Voor degenen die al kaartjes hebben gekocht, wordt het aankoopbedrag binnen dertig dagen (exclusief servicekosten) terugbetaald.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGraspop Metal Meeting 20171

OOK BRING ME THE HORIZON EN AVENGED SEVENFOLD NAAR... Graspop Metal Meeting 2024 kondigt twee nieuwe headliners aan voor zaterdag...

Roots of Heaven 2022

EERSTE NAMEN ROOTS OF HEAVEN FESTIVAL 2024 BEKEND... Vandaag maakte het Roots of Heaven Festival de eerste namen bekend voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.