Eerste namen Gelderpop Festival 2024: o.a. BLØF en Clouseau

review: Bløf - 14/12 - Ahoy Bløf
Eerste namen Gelderpop Festival 2024: o.a. BLØF en Clouseau
Door Semberendsen op 22 november 2023 - 11:02 1 Op zaterdag 6 juli 2024 keert Gelderpop terug naar Recreatiegebied Zeumeren met namen als BLØF, SERA, Paul Elstak en Clouseau.

Gelderpop verwelkomt op de Mainstage grote nationale namen als BLØF, SERA, Clouseau, The Dirty Daddies en Rondé, die garant staan voor een diversiteit aan hits. Dit jaar krijgt de Mainstage ook ruimte voor lokale helden Ritn Ditn, die met eigen werk en covers het publiek willen meeslepen.

De FeesttentXXL staat bekend om zijn diverse feestartiesten en dj's. Dit jaar betreden Paul Elstak, Outsiders, Wedamnz, Marco Schuitmaker, Feestnation, Runny Rem & Isax, De Sfeermakers en DJ Tavento het podium..

Na een experiment met meer feestartiesten op de Mainstage vorig jaar, keert Gelderpop terug naar zijn roots. De organisatie luisterde naar de feedback van bezoekers en besluit weer voornamelijk Pop/Rock artiesten op de Mainstage te programmeren.

De kaartverkoop voor Gelderpop begint op vrijdag 1 december om 12:00. Een pre-sale ging hieraan vooraf, maar was snel uitverkocht. Om het festivalterrein te mogen betreden moet je ouder dan achttien jaar oud zijn. Koop hier tickets voor Gelderpop 2024.

Stel hier een ticketreminder voor Gelderpop 2024 in.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Gelderpop 2024
Tickets Gelderpop 2024
Gelderpop 2024
Solar Weekend 2015

SOLAR WEEKEND FESTIVAL 2024 ONTHULT EERSTE NAMEN...De organisatoren van het Solar Weekend Festival, dat van 1 tot 4 augustus zal...

Alice Cooper

ALICE COOPER NAAR GRASPOP METAL MEETING 2024 De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft een nieuwe headliner...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.