Eerste naam KNTXT 2024: Charlotte de Witte

Charlotte de Witte
Eerste naam KNTXT 2024: Charlotte de Witte
Door KayleeV op 23 november 2023 - 13:37 1 Na een tien uur durende 'Charlotte de Witte All-Night Long' set in 2022 en een eerste editie van KNTXT Konnected in 2023, maakt KNTXT zich op voor een terugkeer naar Flanders Expo Gent op zaterdag 10 februari 2024. Zojuist kondigen ze Charlotte de Witte aan als eerste artiest op de line-up. Voor de derde editie op deze locatie belooft KNTXT de ervaring naar nieuwe hoogten te tillen, met adembenemende visuals, pulserende beats van internationale top-dj's en een meeslepende sfeer die je naar de kern van technomuziek transporteert.

Charlotte de Witte keert terug naar haar thuisstad Gent voor de derde keer op rij. De aankondiging komt op het moment dat de Belgische artieste voor het vierde opeenvolgende jaar is uitgeroepen tot de #1 techno dj ter wereld door het Britse vakblad DJ Mag.

Reguliere tickets voor KNTXT Flanders Expo zijn verkrijgbaar voor € 54,99, er zijn ook Paddock-tickets beschikbaar zijn tegen € 139,99. De ticketverkoop is al van start. Dus koop hier je ticket voor KNTXT 2024.



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live Is Live

NIEUWE NAMEN LIVE IS LIVE 2024: O.A. K'S CHOICE EN...De organisatie van Live is Live Festival heeft enkele nieuwe namen aan de...

Graspop 2020 news

GRASPOP METAL MEETING 2024 MAAKT 84 NIEUWE NAMEN... Het Graspop Metal Meeting festival kondigt met trots 84 namen aan voor de 27e...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.