Headbangers Parade voegt Textures en Mantar aan line up toe

review: Amsterdam Metal Fest Textures
Headbangers Parade voegt Textures en Mantar aan line up toe
Door Semberendsen op 30 november 2023 - 17:17 1 De organisatie van het Headbangers Parade 2024 festival heeft vandaag twee nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Het evenement, dat op 9 maart 2024 plaatsvindt in Eindhoven, heeft al onder andere de artiesten Messugah en Avatar bevestigd.

Textures, de Nederlandse metalband, maken hun terugkeer naar het podium na hun eerdere breuk. Opgericht in 2001, kwamen ze op de voorgrond met het debuutalbum "Polars" en wonnen een Essent Award in 2004. Naast de invloedrijke albums "Drawing Circles" en "Silhouettes," bracht de band ook het vijfde album "Phenotype" uit in 2016. Ondanks ups en downs, blijft Textures een markante naam in de progressieve metal.

Daarnaast voegt het Duitse metalgeweld Mantar een extra dosis intensiteit toe aan het festival. Met hun explosieve energie en zware nummers beloven ze de fundamenten van het festivalterrein te doen schudden. De Line-up die tot nu toe bekend is gemaakt is als volgt: Atilla, Avatar, Aviana, Born Of Osiris, Crown Magnetar, Mantar, Mesuggah, Textures en The Halo Effect.

De kaartverkoop voor het evenement is gestart, en kaartjes zijn verkrijgbaar voor €64. Koop hier tickets voor Headbangers Parade 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Headbangers Parade 2024
Tickets Headbangers Parade 2024
Headbangers Parade 2024
Armin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN'S A STATE OF TRANCE FESTIVAL MAAKT...Armin van Buuren onthulde onlangs tijdens A State of Trance Radio de...

Epica

M'ERA LUNA FESTIVAL 2024 COMPLEET MET O.A. EPICA,... Het M'era Luna Festival 2024 heeft zijn line-up compleet en belooft op 10...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.