Armin van Buuren's A State Of Trance Festival maakt line-up compleet

review: A State of Trance 2023 Armin van Buuren
Armin van Buuren's A State Of Trance Festival maakt line-up compleet
Door Semberendsen op 01 december 2023 - 10:55 1 Armin van Buuren onthulde onlangs tijdens A State of Trance Radio de volledige line-up voor het A State of Trance Festival. Het evenement, dat op 23 en 24 februari 2024 plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, belooft een diverse mix van bekende namen en opkomende talenten in de wereld van trance.

De line-up omvat niet alleen Armin van Buuren zelf, die beide dagen zal optreden met speciale plannen voor zijn sets, maar ook Nederlandse DJ's zoals Colyn, Ferry Corsten, HI-LO, en Ruben de Ronde. Daarnaast biedt het A State of Trance DESTINATION-podium ruimte aan opkomende trance-artiesten, waaronder Benwal, Eva Vrijdag, Laura van Dam en SUPERSTRINGS.

Dit jaar markeert een nieuw hoofdstuk voor het festival met de uitbreiding van een eendaags festival naar een volledig weekendevenement. Naast muziek introduceert het evenement voor het eerst het A State of Trance Hotel en een dagprogramma met panels, masterclasses en pre-parties.

De ticketverkoop voor A State of Trance DESTINATION in Rotterdam bevindt zich momenteel in de laatste fase. Weekendtickets beginnen bij €145,00, terwijl dagtickets verkrijgbaar zijn vanaf €69,00. Hoewel het officiële A State of Trance Hotel is uitverkocht, zijn er nog diverse hotel pakketten beschikbaar.

Enkele namen die het podium zullen betreden zijn onder andere Ben Gold, Cosmic Gate, Ferry Corsten, en het duo Vini Vici b2b Infected Mushroom. De volledige line-up up kan bekeken worden op de website van A State Of Trance, of de festival-pagina voor het evenement.

Koop hier tickets voor Armin van Buuren's A State Of Trance.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefstingnews

STING KOMENDE ZOMER NAAR BEACH FESTIVAL NIEUWPOORT...Gisteren en vandaag speelt Sting in de Afas Live van Amsterdam, maar komende...

Headbangers Parade 2022

HEADBANGERS PARADE VOEGT TEXTURES EN MANTAR AAN LINE... De organisatie van het Headbangers Parade 2024 festival heeft vandaag twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.