Roots, Ribs, Brews Festival kondigt o.a Waylon en Ralph de Jongh aan voor 2024 editie

review: Waylon - 07/09 - De Maaspoort
Roots, Ribs, Brews Festival kondigt o.a Waylon en Ralph de Jongh aan voor 2024 editie
Door Semberendsen op 04 december 2023 - 12:55 Het jaarlijkse Emmense festival Roots, Ribs, Brews, dat dit jaar zal plaatsvinden op Zaterdag 13 juli heeft de eerste namen van de line-up voor de editie van 2024 aangekondigd. De grootste namen op het affiche zijn Waylon en Ralph de Jongh, die beiden met een live band zullen optreden.

Voor liefhebbers van country en blues biedt de aangekondigde line-up een uitgebreidt programma. Waylon zal het podium betreden met een volle country set, terwijl Ralph de Jongh zijn reputatie als ware Nederlandse bluesman van de 21e eeuw zal versterken. Ook zijn de acts, Hilltop Howlers, Easterfield, The Black River Roots en Liz Young & The Black Slacks aangekondigd voor de opkomende editie van het festival. De rest van de namen zullen later bekend gemaakt worden.

De kaartverkoop voor het festival is van start gegaan, en geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om tot eind december tickets te bemachtigen tegen de huidige prijs van €32,50. Vanaf 1 januari 2024 zal de ticketprijs stijgen naar €38,50. Roots, Ribs, Brews, was in zowel 2022 als 2023 volledig uitverkocht.

Koop hier tickets voor Roots, Ribs Brews 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Roots, Ribs, Brews 2024
Tickets Roots, Ribs, Brews 2024
Roots, Ribs, Brews 2024
€ 31,50
Dynamo

GRINDHOVEN XI ONTHULT VOLLEDIGE LINE-UP MET O.A...Het Grindhoven XI Festival heeft zijn line-up compleet. Ondanks de...

suzan & freek

SUZAN & FREEK HEADLINER OP STADSFESTIVAL HILVERSUM 2024 Stadsfestival Hilversum onthult vandaag de eerste drie namen voor de 2024...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.