Nieuwe namen ESNS 2024: o.a. Sophie Straat, Charlot en Sef

Sophie straat
Nieuwe namen ESNS 2024: o.a. Sophie Straat, Charlot en Sef
Door Semberendsen op 07 december 2023 - 12:27 1 Vandaag heeft de organisatie van ESNS (Eurosonic Noorderslag) het blokkenschema voor de aankomende editie onthuld, beschikbaar in de officiële ESNS app. Daarnaast kondigt het festival 10 nieuwe Nederlandse acts aan. ESNS staat gepland van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Festivaltickets zijn nu verkrijgbaar.

10 Nederlandse acts worden toegevoegd aan de Noorderslag line-up. CHARLOT, Hiqpy, Maryn Charlie, Max Hell, MOJO FYRE, Noor, Ritse, Sef & het El Salvador Ensemble, Sophie Straat en THAMES zullen hun talenten op verschillende dagen tijdens het festival tentoonspreiden. Een internationale toevoeging aan de line-up van Eurosonic is Parbleu uit Italië. De komende weken zullen meer namen bekend worden gemaakt, dus blijf op de hoogte voor verdere updates.

De vernieuwde ESNS app, beschikbaar in de App Store en via Google Play, biedt toegang tot het blokkenschema, waarmee festivalgangers hun persoonlijke programma kunnen samenstellen.

ESNS, opgericht in 1986, blijft een non-profitorganisatie en een onafhankelijk platform dat opkomend Europees en Nederlands muziektalent promoot. Het festival en de conferentie in Groningen spelen een cruciale rol bij het ontdekken van nieuw talent en het bevorderen van de muziekindustrie.

Koop hier tickets voor ESNS 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDauwpop

DAUWPOP 2024 VERWELKOMT FROUKJE, DE JEUGD VAN...De organisatie van het Hellendoornse Dauwpop Festival heeft vandaag de...

Ila

WE ARE OPEN FESTIVAL ONTHULT LINE-UP: O.A. ILA, RORI... Klaar voor een dosis Belgisch muziektalent? Bereid je voor op de vijftiende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.