Dauwpop 2024 verwelkomt Froukje, De Jeugd van Tegenwoordig, Dinosaur Jr. en meer

review: Froukje - 26/05 - TivoliVredenburg Froukje
Dauwpop 2024 verwelkomt Froukje, De Jeugd van Tegenwoordig, Dinosaur Jr. en meer
Door Semberendsen op 07 december 2023 - 13:32 1 De organisatie van het Hellendoornse Dauwpop Festival heeft vandaag de eerste namen van de line-up voor het komende jaar bekendgemaakt. Op 31 mei en 1 juni 2024 vindt de 28e editie plaats.

Veel Nederlandse acts zullen het podium betreden, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Froukje en Douwe Bob. Internationaal talent is ook vertegenwoordigd met acts als Dinosaur Jr., Big Special en Quiet Hollers. Andere toevoegingen aan de line-up zijn Kraantje Pappie, Peter Pan Speedrock, Bökkers, Altin Gün, Goldkimono, The Grand East, The Dean, The Clockworks, Bombino, Reanny, Ares, FIEP, Brunzyn en Magnetic Spacemen. De organisatie belooft binnenkort meer namen te onthullen.

Na een snelle uitverkoop van exclusieve Early Bird-tickets is nu de reguliere kaartverkoop van start gegaan. Bezoekers hebben de keuze uit dagtickets, passe-partouts en een aantal kidstickets. Een kaartje voor twee dagen met camping kost 149 euro. Voor degenen die de festivalervaring willen verlengen, zijn er campingtickets beschikbaar op korte afstand van het terrein. Koop hier tickets voor Dauwpop 2024.

Het festival staat bekend om zijn uitbundige sfeer, sterke line-up en mooie locatie en aankleding. Bekijk een overzicht van alle namen op onze festival pagina van Dauwpop 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dauwpop 2024
Tickets Dauwpop 2024
Dauwpop 2024
€ 77,00 - 149,50
Grauzone logo

RUIM 20 NIEUWE NAMEN AANGEKONDIGD VOOR GRAUZONE 2024...Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2024 vindt het festival Grauzone...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

NIEUWE NAMEN ESNS 2024: O.A. SOPHIE STRAAT, CHARLOT... Vandaag heeft de organisatie van ESNS (Eurosonic Noorderslag) het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.